09:00 - 17:00

Program Luni - Vineri

0720 528 531

0314 095 500

Facebook

Search
 

Despre noi

BEJ Petre Cristian > Despre noi

Biroul executorului judecatoresc Petre Cristian din Bucuresti este specializat in indeplinirea procedurilor specifice de executare silita, notificarea actelor, recuperari de creante inclusiv pe cale amiabila, evacuari, puneri in posesie, executari silite mobiliare si imobiliare. ExecutorUL judecatoresC din cadrul Biroului nostru isi exercita atributiile in conformitate cu dispozitiile Legii nr. 188/2000, republicata.

a
a

Biroul nostru este situat in Bucuresti, ……………….  aceasta fiind adresa postala pentru orice corespondenta, fiind deschis publicului in zilele lucratoare intre orele 09:00 – 17:00.

Oricand va puteti consulta la sediul nostru cu executorul judecatoresc de serviciu sau ne puteti contacta telefonic, prin intermediul postei electronice precum si prin intermediul blog-ului.

Contactati biroul nostru pentru orice informatii de care aveti nevoie sau pentru programarea unei intalniri executorul jucdecatoresc.

Recuperarea creantelor prin executare silita este una din principalele activitati ale profesiei noastre. Pentru folosirea acestui tip de recuperare legea impune doua conditii: creanta ce se cere a fi executata silit sa fie certa, lichida si exigibila, iar dreptul de a executa sa fie constatat printr-un inscris, intocmit potrivit legii, numit titlu executoriu.

a

In vederea realizarii executarii silite legea ne pune la dispozitie multiple posibilitati, care pot fi folosite simultan sau succesiv, pana la realizarea dreptului cuprins in titlul executoriu:

– poprirea sumelor detinute de debitor in conturi bancare,
– poprirea veniturilor debitorului (salariu, pensie, etc.),
– poprirea sumelor de bani datorate debitorului de catre o terta persoana,
– poprirea şi vanzarea bunurilor mobile incorporale ale debitorului,
– sechestrarea şi vanzarea bunurilor mobile apartinand debitorului,
– sechestrarea şi vanzarea fructelor neculese şi a recoltelor prinse de radacini,
– vanzarea bunurilor imobile proprietatea debitorului, etc.